söndag 17 augusti 2014

Bröllop i Rönninge by

Igår var vi då på Erika och Sebastians bröllop, huvudanledningen till vår lillsemester i Stockholm. De gifte sig i Rönninge by utanför Täby, en lantgård med massa djur och ängar vackert beläget vid en sjö. Vigseln var kl 12 och efter det bjöds vi på en fantastiskt god vegetarisk brunchbuffé. Där var också ett dignande dessertbord och våffelstation där man kunde grädda sig en våffla om man ville. En jättefin vigsel och en trevlig fest! Vädret som förutspåtts bli ostadigt med regn, blev istället en klar himmel och sol över det fina brudparet.
Barn var det gott om där, ett helt gäng med småttingar i Noomis ålder och flera pyttebebisar och stora barn. Det tyckte Humlan såklart var roligt, hon är ju en social prick.

Vid 17-tiden var vi tillbaka i stan igen. Då svirade vi om från klänning och kostym till lite mer bekväm klädsel. Vi gick därefter och mötte upp ett gäng gamla kursare till mig som vi träffade på bröllopet och åt middag tillsammans på Wagamama. Trevligt! Sen tog vi en lång promenad genom ett ljummet och folkmyllrande Stockholm tillsammans med min vän och tillika kursare Ylva. En kvällsfika på café i gamla stan med en sovande Noomi i vagnen fick avsluta en fin dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar