söndag 17 november 2013

Jul på Liseberg

Vi har precis vinkat av Emma och Ambjörn som nu är på väg norrut med tåget. Helgen har varit späckad och intensiv men himla trevlig!

I fredags var det premiär för jul på Liseberg och naturligtvis var vi där och hängde på låset. 6 miljoner små lampor lyste upp i alla buskar och träd och snön (av återvunnen cellulosa) bäddade in alla grenar. För första gången på flera år var det riktigt behagligt väder och jag frös ingenting, annars ett obligatoriskt inslag. Vi gick runt och tittade i alla bodarna och handlade vackra julgranskulor, åt souvas vid elden i samevärlden och klappade gotlandsfår på nordens ark. De har gjort ett jättefint barnområde på Liseberg och en av Lisebergskaninerna pratade med en skeptisk (men samlad) Noomi.
Noomi som satt nedbäddad i åkpåse i vagnen blev lite less efter ett tag, men då åkte vi farfars bilar hon och jag, det gillade hon! Dessutom fick hon ett eget körkort som bevis. Så otroligt gulligt är det!

Emma hade aldrig gjort femkamp förut så den drömmen fick vi ju såklart förverkliga. Det var så roligt så femkampen blev en 10-kamp! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar