torsdag 21 november 2013

Barnvagnspromenad och en tur på stan

Det var både kyligt och blåsigt idag på Älvstranden. Vi gick en lång promenad till Eriksberg tillsammans med Caroline och lille Svante. När vi kom hem igen var fingrarna helt bortdomnade och jag fick knappt upp dörren hemma. Burrr!

Michael slutade tidigt idag så jag och lillhumlan tog Älvsnabben över till stan och mötte upp honom där. Vi strosade i några affärer och gick till vått favoritkafé på Haga - Sockerkringlan. Det är ett väldigt trångt ställe och inte särskilt barnvagnsvänligt, men såhär mitt i veckan när det inte är så mycket folk där så funkar det bra. Det var skönt att slippa undan duggregnet en stund och få njuta av en stor tekopp och mäktig kladdkaka. Noomi åt sin middag där och var sen väldigt nöjd och glad. Hon pekade mot kristallkronan i taket och verkade väldigt fascinerad av den. Vi tyckte att hon sa TITTA!
Ett besök på den fina leksaksaffären "liten Karin" hann vi också med innan vi tog båten tillbaka. Vi har tittat ut Noomis julklapp och har hittat något vi tror hon kommer att ha mycket roligt med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar