onsdag 23 oktober 2013

Flyttrassel

Ja det här med flytten då...inte så enkelt tyvärr. Packningen har gått bra för oss vi var klara i god tid innan flyttfirman skulle komma igår eftermiddag. Det första som hände då var att de blev ganska rejält försenade och började inte lasta förrän vid 18.30. Jag och Noomi hade redan åkt till Kramfors då och Michael övervakade packningen. Som tog JÄTTElång tid. Vid halv två på natten var de äntligen klara men då visade det sig att en del av grejerna inte rymdes. Typ hela förrådet.... Jaha, vad göra? Michael kom hit vid halv tre inatt och sov några timmar innan han fortsatte söderut. Våra saker i förrådet ska pappa åka och hämta imorgon och inhysa i uthuset tills flyttfirman kommer och hämtar om en månad. Det är roligt nästan jämt.

Gårdagskvällen var däremot riktigt bra! Vi blev bjudna på middag hos Anita och Håkan. Det var dukat så fint med en särskild barnservis till Humlis. De är ju morföräldrar så allt man kan behöva till bebis fanns redo. En jättemysig kväll med god mat, Noomi var så glad och nöjd över alla nya leksaker som fanns.

Idag har vi gått och hälsat på farmor och pappas moster Åsa. Noomi fick låna Emmas gamla åkpåse i gul manchester, hur fin som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar