lördag 17 augusti 2013

Myslördag

Det känns som att det har varit en lång dag! Men så har vi börjat tidigt och gjort mycket olika saker och då kan det upplevas så.
Vi startade dagen med en tidig förmiddagspromenad som slutade med shopping på Lindex. Till Humlis såklart, det var halvareapriset, så en hel höstgarderob i härliga färger blev det. Väl hemma igen fikade vi på balkongen. Det är riktigt skönt där på förmiddagen innan solen kommer, men i år har vi knappt suttit där alls. Då första promenaden inte blev så värst lyckad sömnmässigt för vår minsta familjemedlem fick Michael och Noomi ta en bonuspromenad upp till xl-bygg. Jag passade på att städa lägenheten och ett större antal dammråttor gick en säker död till mötes.

Nu på aftonen har vi haft mycket Humlisgos. Hon har tränat i sitt gym - fast på ett nytt sätt. Jag var nästan på väg att packa undan det men helt plötsligt uppskattar hon det igen. Noomi är ganska stadig och sitter en kort stund själv nu. Helt plötsligt kom man så nära figurerna i gymmet och bågarna är också goda att smaska på och praktiska att hålla i.
Sista dagarna har det här med att vända sig lossnat också. Skönt!!

Vi har också lagat barnmat idag. Det blev dillax med potatis och ärtor och en uns citron. Denna gastronomiska höjdare ska Noomi få avnjuta till lunch imorgon. Ett gäng ärtpurepuckar i min skotteform blev det med, snygg färg måste jag säga.
Kvällsmaten i form av gröt var lika uppskattat idag och vår Humla somnade mätt och nöjd efter vår myslördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar