måndag 12 augusti 2013

Djurgården runt

Åter på hotellrummet för att vila värkande ryggar och trötta fötter. Humlan vilar sin röda haka - stackarn har fått skavsår av babybjörnselen. Vi har nämligen varit på språng hela dagen med tidig start. Livet som småbarnsförälder innebär ju allt som oftast inga långa sovmorgnar så efter en snabb frukost vid halv åtta tog vi spårvagnen ut till Djurgården. Noomi sov i vagnen och vi promenerade från Waldemarsudde och ön runt. Vi hade tänkt ta förmiddagsfikat vid Rosendals trädgårdscafe, men det hade inte hunnit öppna när vi kom. 

På väg tillbaka in mot stan sen stannade vi till på Malmstenbutiken och Svenskt tenn. Mycket fint att titta på och drömma om. Men två karottunderlägg köpte vi faktiskt.  Pyjamasar till Humlis, och tyg till sänggaveln vi ska tillverka har vi också hittat. 

Vi har säkert gått ett par mil idag så självklart har vi också försökt hålla jämn takt med energiåtgången och fikat några gånger med. Ett obligatoriskt besök på Chokladkoppen i gamla stan, ett supertrångt café med världens godaste fika och självklart varm choklad. Med vagnen på sidan om uteserveringen och ett bord på kanten så gick det bra. 

Slutligen ett tips till alla småbarnsföräldrar - på Åhléns city finns en family lounge, lugnt och skönt och perfekt för amning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar