onsdag 16 juli 2014

En helt vanlig onsdag

Men en helt vanlig onsdag är inte så pjåkig faktiskt. Bara den lilla detaljen att få vakna bredvid den sötaste lilla Humlan och ligga kvar och gosa en stund är ju en bra start.
Vi vaknade tidigt idag så redan klockan nio var vi klara att gå ut till Noomis stora förtjusning. Idag gick vi till den stora, lite flashigare, lekparken borta vid Platån i Eriksberg. Det tog 20 minuter att gå dit, men en fin promenad längs kajen gör att det är värt den stunden. Noomi kunde både klättra upp och åka en liten rutchkana helt själv. Hon har också gungat i olika gungor, suttit i tåget och promenerat upp och ned i lekparkens brantaste backe ungefär 20 gånger. Humlis måste ha någon slags inbyggd magnet med dragning mot trappor, branta backar, fontäner och andra vattendrag. Innan vi gick hem lyckades hon ställa sig i en djup vattenpöl. Det var lite därför vi avrundade kan man säga....

Annars har dagen flutit på, vi har sjungit ur sångboken (gamla favoriten har kommit fram igen), läst böcker och plockat och tvättat här hemma. Packplaneringen har påbörjats så smått - på lördag åker vi norröver.
Som en mysig avslutning på denna helt vanliga onsdag har vi haft fint besök av Caroline. Hon ska flytta till Stockholm i augusti vilket vi naturligtvis tycker känns tråkigt. Men, en fantastisk möjlighet för henne och ytterligare en anledning för oss att planera in regelbundna tripper till huvudstaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar