fredag 24 januari 2014

Fredagsmys

Så var det fredag igen, ojoj, veckorna bara flyger fram. Det innebär trevligt nog också att det blir ljusare ute och idag har vi verkligen fått d-vitamin boost som heter duga. Solen har strålat över oss hela dagen och redan vid nio imorse var vi ute första gången. Då luftade vi joggingvagnen och Humlan fick sova en stund. Hon vaknade lagom till stretchingen och vi gick in för att äta lunch och göra oss redo för att gå på sångstund på öppnis. Det var trevligt som vanligt men det här med att lämna tillbaka äggen i korgen är jobbigt för Noomi. Hon blev jättesur och vi var tvungna att stanna kvar efteråt så hon kunde skaka sig nöjd. Tur att jag har beställt ett gäng ägg till en viss blivande ettåring...

Michael kom hem tidigt från jobbet idag och Humlan blev så glad. De busade och lekte så att Noomi höll på att skratta ihjäl sig!
Sen åkte vi ned och tog en smarrig fredagsfika i loungen och pratade lite med grannarna. Stärkta av morotskaka kunde vi sen sno ihop en god fredagmiddag. Nompan somnade åt fel håll i spjälsängen efter mycket snurrande hit och dit. Men nu ligger hon åt rätt håll med sovkaninen i famnen. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar