lördag 6 april 2013

Efter en slitig fredag kan det bara bli en bra lördag!

Ja, gårdagen lämnade ju en del att önska. En totalt uttröttad mamma som sovit för lite hela veckan i kombination men en skrikig och vaken liten humla. Om man ändå vore en häst så kunde man åtminstone stå och sova tänkte jag... Inte ens promenad fungerade för att få henne att somna. Så något fredagsmys blev det då rakt inte.
 Hur som helst, lärpenningen var att fortsättningsvis undvika lök och stark mat! Vår älskling har en mycket känslig lite mage.


Men idag har det varit en bra dag. Humlan badade imorse, såg ut att riktigt njuta av det varma vattnet, sprattlade med sina tjocka små ben och såg allmänt nöjd ut.
Sen åkte vi till Kramfors och köpte en soffa som vi hittat på blocket, tygsoffa känns totalt uteslutet med bebis i familjen så skinn är det som gäller nu. Bara att torka av allt som råkar spillas. 
Vi har haft trevligt besök av Tobbe och Nina här på eftermiddagen, Noomi fick paket igen. Inte klokt vad denna tjej blir uppvaktad!
För att ta igen gårdagens förlorade fredagsmys lagade vi god middag, oxfilé - mums mums! Humlan sov i babysittern första två minuterna och ville sen äta hon med. Man har blivit en riktig snabbätare.

I bilen på väg till Kramfors.
Sover snällt under middagen...
Men vill snart äta själv, hallå, det är ju middagstid för sjutton!
Gomiddag, nomnom! Notera nappen.
Nybadad humla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar